Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Μπλόκο σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας στο Περιστέρι

Η κινητοποίηση της επιτροπής ενάντια στους πλειστηριασμούς Περιστερίου, οδήγησε στην ακύρωση ενός εκ των δύο πλειστηριασμών, που προγραμματίζονταν χθες (29/6) στην περιοχή.
Ο δεύ­τε­ρος δεν έγινε γιατί δεν εμ­φα­νί­στη­καν ούτε συμ­βο­λαιο­γρά­φος, ούτε κο­ρά­κια. Οι πλει­στη­ρια­σμοί αφο­ρού­σαν την πρώτη κα­τοι­κία συ­μπο­λι­τών μας, από το Μπουρ­νά­ζι και τα Άσπρα Χώ­μα­τα. Υπήρ­ξε πα­ρου­σία και των δύο οι­κο­γε­νειών που μας ευ­χα­ρί­στη­σαν για την δράση μας.
Για τον πλει­στη­ρια­σμό που στα­μα­τή­σα­με απο­τρέ­πο­ντας την εί­σο­δο της συμ­βο­λαιο­γρά­φου στο Ει­ρη­νο­δι­κείο κα­λέ­στη­κε από την ίδια η αστυ­νο­μία, όμως δεν υπήρ­ξε τε­λι­κά καμιά πα­ρε­μπό­δι­ση της κι­νη­το­ποί­η­σής μας. Η συμ­με­το­χή ήταν μα­ζι­κή από τα μέλη της επι­τρο­πής μας, καθώς και μέλη ορ­γα­νώ­σε­ων της Αρι­στε­ράς (ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡ­ΣΥΑ κ.λπ.). Η δράση μας θα επα­να­λη­φθεί και την επό­με­νη εβδο­μά­δα.
Το ρα­ντε­βού είναι κάθε Τε­τάρ­τη στις 3.45μμ στο Ει­ρη­νο­δι­κείο Πε­ρι­στε­ρί­ου. Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι τα μο­να­δι­κά ει­ρη­νο­δι­κεία που εκτε­λούν πλει­στη­ρια­σμούς στη Δυ­τι­κή Αθήνα, είναι αυτά του Ιλίου και του Πε­ρι­στε­ρί­ου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου