Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Οι υπουργοί Οικονομικών, Ναυτιλίας και Εργασίας αξιώνουν να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις σε ΟΛΠ και ΟΛΘ!

Να σταματήσουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ αξίωσαν με κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος, Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας και Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος.
«Με κάθε ευκαιρία, μήνες τώρα, η κυβέρνηση έχει πολλές φορές διακηρύξει ότι στη διαδικασία υλοποίησης των δεσμευτικών, με βάση τη συμφωνία με τους δανειστές, ιδιωτικοποιήσεων, βασικό μέλημα παραμένει η προστασία των εργασιακών σχέσεων», ανέφεραν, θέλοντας να δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις για προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων από τον ιδιώτη.
Οι τρεις υπουργοί ζήτησαν από τους εργαζόμενους στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης και τις συνδικαλιστικές Ενώσεις των εργαζομένων να «αξιολογήσουν θετικά την έμπρακτη ανταπόκριση της κυβέρνησης» και να «συνεισφέρουν δημιουργικά δίνοντας στήριξη στην προσπάθεια για ρεαλιστική και βιώσιμη λύση». Επίσης, τους κάλεσαν «να βοηθήσουν στην προσπάθεια για μια δίκαιη λύση που άμεσα και μακροπρόθεσμα θα αποβεί σε όφελος όλων», καλλιεργώντας την ακραία αυταπάτη ότι θα ωφεληθούν κιόλας από την ιδιωτικοποίηση.

(πηγή: 902.gr, Δευτέρα 6 Ιούνη 2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου